Over mij

Wie ben ik.

Mijn naam is Erik Paul Keuzenkamp, getrouwd, twee zonen, twee schoondochters en drie kleinkinderen. Jarenlang actief geweest in de financiële dienstverlening. In 2016 ben ik in de gelegenheid gesteld op een mooie manier afscheid te nemen van mijn werkgever en verder te gaan als zelfstandig coach en organisatieadviseur.  Zie daar de “geboorte” van Keuzenkamp coaching & advies.

Kort iets over mijn ervaring. Vestigingsmanager; projectleider; manager  kwaliteitszorg; manager backoffice; facility manager en lid van het managementteam, zo maar een greep uit een intensief leven. Voor mij heeft altijd de mens in de werknemer centraal gestaan.  Naast veel gevolgde  opleidingen en trainingen, heb ik veel in de praktijk geleerd. In die verschillende rollen heb ik ook geleerd hoe je effectief trainingen kunt geven. Daarnaast geef ik o.a. trainingen in timemanagement;  het vragen-, geven- en ontvangen van feedback; en omgaan met klachten. Het geeft een kick als je ziet dat mensen zich ontwikkelen en groeien.

Naast mijn professionele activiteiten ben ik als maatschappelijk actief. Dit krijgt vorm in o.a. het lid de raad van toezicht van de Bibliotheek Hengelo; voorzitter van cliëntenraad van een grote huisartsen organisatie, voorzitter stichting Inloophuis Hengelo; voorzitter en interim-voorzitter verschillende geloofsgemeenschappen.

In de loop der tijd heb ik ontdekt wat mijn drijfveren zijn. Eén van de belangrijkste is toch wel ‘helpen’. Dat geeft mij voldoening en levenszin. Afgelopen jaren heb mijn rol als coach en adviseur verder kunnen ontwikkelen. Ik heb ook ervaren dat het hebben van een groot netwerk deuren opent bij het coachen en geven van advies. Dat betekent dat ik niet snel in verlegenheid wordt gebracht bij het vinden van een passend antwoord op een hulpvraag. Met mijn onderneming Keuzenkamp coaching & advies verwacht ik de komende tijd een waardevolle bijdrage te leveren bij vraagstukken in zowel persoonlijke situaties als bij organisaties.

Wie weet mag ik jou of jouw bedrijf binnenkort ergens mee ondersteunen. Ik zie er naar uit.

© Copyright - Keuzenkamp coaching & advies. Website ontwerp Affectdesign