Over mij

Wie ben ik.

Mijn naam is Erik Keuzenkamp, getrouwd, twee zonen, twee schoondochters en drie kleinkinderen. Jarenlang ben ik actief geweest in de financiële dienstverlening. Een aantal jaren geleden ben ik in de gelegenheid gesteld op een mooie manier afscheid te nemen van de Rabobank. Vervolgens heb ik drie jaar de kans benut om mij verder als coach en adviseur te ontwikkelen. Dat alles heeft erin geresulteerd dat ik per 1 januari 2020 ben gestart met Keuzenkamp coaching & advies.

In het verleden heb ik diverse rollen gehad. Vestigingsmanager, projectleider, manager van kwaliteitszorg, manager backoffice, facility manager en lid van het managementteam. Voor mij heeft altijd de mens in de werknemer centraal gestaan. Toch is dat soms erg lastig als er bijvoorbeeld sprake is van fusies of krimp. Naast de vele trainingen heb ik veel in de praktijk geleerd. In die verschillende rollen heb ik ook geleerd hoe je effectief trainingen kunt geven. Trainingen als Time-Managent en het vragen-, geven- en ontvangen van feedback zijn prachtig om te geven. Vooral als je terugkrijgt dat de cursisten er werkelijk wat aan hebben in de praktijk.

Wat ik leuk vind om te vertellen is dat ik vrij recent een opleiding Small Business & Retail Management heb gedaan. Lekker met studenten, die je kinderen zouden kunnen zijn, aan de slag. Leren van elkaar is waardevol. Generaties kunnen veel meer voor elkaar beteken dan nu meestal het geval is. Veel heb ik geleerd van mijn afstudeeropdracht “van klacht naar kwaliteit”. Als je mee mag denken met landelijk opererende banken en je het vervolgens lokaal ook succesvol mag implementeren, dan geeft dat toch wel een kick. Naast mijn professionele activiteiten ben ik als vrijwilliger actief geweest. Vaak in besturen van verenigingen gezeten. Ook maatschappelijk voel ik mij betrokken, dit krijgt vorm in o.a. het lid zijn van de raad van toezicht van de Bibliotheek in Hengelo.

In de loop der tijd heb ik ontdekt wat mijn drijfveren zijn. Eén van de belangrijkste is toch wel ‘helpen’. Dat geeft mij voldoening en levenszin. Zoals eerdere aangegeven heb ik de afgelopen jaren mijn rol als coach en adviseur verder kunnen ontwikkelen. Ik heb ook ervaren dat mijn grote netwerk erg handig is bij het coachen en geven van advies. Dat betekent dat ik niet snel in verlegenheid wordt gebracht bij het vinden van een passend antwoord op een hulpvraag. Het ervaren dat mensen en organisaties baat hebben bij mijn inspanningen geeft voldoening. Met mijn onderneming Keuzenkamp coaching & advies verwacht ik de komende tijd een waardevolle bijdrage te leveren bij vraagstukken in zowel persoonlijke situaties als bij organisaties.

Wie weet mag ik jou of jouw bedrijf binnenkort ergens mee ondersteunen. Ik zie er naar uit.

© Copyright - Keuzenkamp coaching & advies. Website ontwerp Affectdesign