Reviews/ ervaringen

Lees de ervaringen van personen die hun weg weer hebben gevonden. Ik ben dankbaar voor hun positieve feedback!

In 2019 kwam Erik bij ons werken om in een groeiend bedrijf meer structuur aan te brengen. Hij heeft zich eerst uitstekend verdiept in het bedrijf zodat hij wist waar de knelpunten zaten en ook begreep hoe het anders zou kunnen. Hij heeft mij persoonlijk heel erg geholpen in het vinden naar een manier waarop ik mijn werkzaamheden gestructureerd kon uitvoeren. Ik had elke dag tijd te kort en als je het in de avonduren ook niet meer kunt compenseren dan kan het teveel worden. Hij heeft mij laten inzien dat ik dichtbij een burn-out zat. Door zijn duidelijke en directe aanpak i.c.m. zijn  empathisch vermogen heb ik rust en overzicht gekregen. Erik heeft een plan van aanpak en door zijn betrokkenheid en korte lijnen vond er direct een verandering bij mij plaats. Super bedankt hiervoor!

Nancy

In 2018 heeft Erik mij geholpen in de vorm van individuele coaching. Eén op één gesprekken, om duidelijk te krijgen waar ik nu stond in mijn loopbaan en waar ik naar op zoek was. Met gerichte vragen, voorbeelden en opdrachten hield hij mij een spiegel voor. Hoe kijk je naar jezelf? Hoe zien (potentiële) werkgevers en anderen je? Wat past er bij je? Zijn ervaring heeft mij verder geholpen in mijn zoektocht en in het maken van toekomstige keuzes!

Wat heeft de coaching van Erik mij opgeleverd?

In de eerste plaats dat ik nu een baan heb bij een werkgever die beter bij me past. Door onze gesprekken hebben we aardig kunnen wegfilteren wat minder/niet bij mij past. En daarmee ook bloot gelegd wat wel beter bij me lijkt te passen. Met een beter beeld van mijzelf heb ik gerichter kunnen zoeken op de arbeidsmarkt naar een passende baan. Door voor mezelf beter te weten wat ik zocht, kon ik ook beter en overtuigender voor de dag komen tijdens een sollicitatiegesprek. 

In de tweede plaats weet ik nu, nu ik weer aan het werk ben, ook beter hoe ik me kan/moet opstellen. En op welke signalen ik moet letten vanuit collega’s en de werkgever, zodat ik aan de hand daarvan mijn eigen positie kan verstevigen en ik prettiger aan het werk ben.

Robbert

Ik heb Erik leren kennen als collega/manager Support bij de Rabobank en véle jaren met hem samengewerkt. In die periode kende ik hem als een betrokken, serieuze collega die over een groot empatisch vermogen beschikt. Hij zoekt naar de optimale mogelijkheden voor een oplossing voor zowel het bedrijf als de mens en benut deze dan volledig. Hierbij denkt Erik buiten kaders en inspireert hij mensen. Erik is een mensenmens: sociaal, betrokken, oprecht en eerlijk waardoor je hem ook het vertrouwen geeft dat hij je kan en wil helpen. Ik heb altijd fijn met hem samengewerkt en wens hem veel succes toe in zijn nieuwe rol, die gezien zijn jarenlange professionele expertise, goed bij hem past.

Anne-Leen

Erik was een aantal jaren mijn manager. Erik is in staat om het beste in mensen naar boven te halen. Hij stimuleert je, helpt je een realistisch en objectief beeld te vormen van het dagelijks (bedrijfs)leven. Hij is een professional die bekwaam is in zijn werk en oog heeft voor detail. Hij weet, door middel van een coachingstraject, je in je kracht te zetten en is betrokken, zodat je de doelen die je voor jezelf geformuleerd hebt, weet te behalen. Je doet nooit tevergeefs een beroep op hem. Hij beantwoordt zeer snel en accuraat je vragen. Erik, dank voor het coachingstraject en dank dat je me steeds bleef stimuleren de regie over mijn eigen leven te houden. Dat heeft me de kracht opgeleverd om zekerheden los te laten en mijn eigen pad te gaan! Hij leerde mij dat een pad ontstaat door erop te lopen. Dat heeft me gebracht waar ik nu sta en daar ben ik zeer tevreden over. Erik, nogmaals dank!

Yvonne

Keuzenkamp Coaching is voor mij coaching op maat; geen kant-en-klare oplossingen, maar gezamenlijk opzoek gaan naar nieuwe inzichten om zelf verder te komen. Concreet en doelmatig, zonder daarbij oog te verliezen voor de persoonlijke beleving en context. Erik’s jarenlange praktijkervaring maakt hem bekwaam als coach, wat prettig matcht met zijn betrokkenheid als mens”.

Donovan

Erik heeft mij geholpen om voor mezelf te onderzoeken wat voor soort baan en carrière bij mij zal passen als starter, maar ook waar ik heen wil in de toekomst.

Dankzij Erik zijn ervaring en adviezen kon ik concrete vragen aan mezelf, maar ook tijdens sollicitatiegesprekken stellen om erachter te kunnen komen of de baan en organisatie bij mij zouden passen.
Dankzij Erik heb ik de juiste motivatie en het zelfvertrouwen kunnen vinden en ontwikkelen om mezelf sterker naar voren te kunnen schuiven tijdens sollicitatiegesprekken.
Erik is erg toegewijd om je te helpen en gebruikt daarbij veel voorbeelden uit de praktijk en uit zijn eigen carrière als manager. Ik heb Erik leren kennen als een echte professional die je altijd eerlijk en oprecht zal coachen en voorzien van adviezen.

Hilco

februari 2021

Erik Keuzenkamp, ik heb zeer veel geleerd bij jou. Je hebt me goed geholpen en adviezen kunnen geven over mijn project.
Je gaf me de tijd om zelf op oplossingen te komen. Het heeft me super geholpen met de eindfase en voorbereidingen voor de eindstrijd.
Ik heb het heel fijn gevonden bij jouw coaching.
Dankjewel.

Laurens Vrieswijk
© Copyright - Keuzenkamp coaching & advies. Website ontwerp Affectdesign